naar Alfa Romeo NL
 

  HISTORIE
  REGLEMENT
  NIEUWS
  LEDENLIJST
  MESSAGE BOARD
  CLUBLEDEN inloggen
 
  MEETINGS
        2011
        2010
        2009
        2008
        2007
        2006
        FOTOALBUMS
 
  BROCHURE
  FOTO-VIDEO
  IN DE MEDIA
 
  JAAP'S COLUMN
  MERCHANDISING
  ONTSPANNING
 
  AANKOOP TIPS
  LID WORDEN
 
  CONTACT
  GASTENBOEK
  LINKS

home

 

Meetings 2009

25 oktober 2009
Een aantal leden en aanhang hadden het plan getrokken om naar het circuit van Zolder te gaan voor de FIA GT wedstrijden die daar deze dag gehouden zouden worden.
Achteraf mag gezegd worden dat e.e.a. een geslaagde dag is geworden, door de races, het weer, het besluit om als "wet race" van start te gaan en door al het geweldige moois op de baan en daarbuiten.
Want wat zie je veel onwaarschijnlijk mooie en interessante auto's op zo'n dag voorbij komen. Een bezoek aan de parkeerplaatsen is zeker de moeite waard, de paddock, waar je tussen de races door ook in mocht terwijl er aan diverse auto's werd gewerkt in de pittboxen e.d. Echt een hele mooie belevenis!
En natuurlijk was de club weer leuk vertegenwoordigd, Frans, Charlotte & Arjan (met lunchbox.....wij weten wat er in zat!), Hans en Dicky en Eline, Richard, Erik en Denise, Mischa en de familie van "ons".
Afijn, een heerlijke dag geweest, ook qua weer. Organiseren kunnen die Belgen hoor! Zelfs het weer hebben ze schijnbaar in de hand.

Foto's

04 oktober 2009
Ook in Limburg hadden de rayon hoofden de kopskes bij elkander gestoken en besloten een meeting te organiseren. En een geslaagde ook!
Het bewijs, zie het MB voor alle (slappe) verhalen en nog overtuigender, de foto's die bewijzen dat het ook een zeer gezellige dag geweest moet zijn.
Naar schijnt was "onze" Jos hier weer een spil in het geheel, organisatie, BBQ, en vanzelfsprekend een heleboel "off topic" gepraat!
Maar Jos, ook van allen die er niet bij waren een dank je hoor! En Marij natuurlijk ook, je zal maar moeten afwassen zeg.
En natuurlijk ook namens allen die wel aanwezig waren!

Foto's

03 oktober 2009
En we gaan naar Gorinchem. Naar Angelo's, de uitlijnspecialist voor de 166. We krijgen hier onder vermelding van je lidmaatschap nog korting ook. In de ochtend zijn we voor een technisch gedeelte van harte welkom bij Angelo's voor tekst en uitleg en beantwoording van "alle" vragen. In de middag heeft Johan185 een leuke toerrit op het programma en die eindigt bij de molen waar hij molenaar op is.
Inschrijfformulier kan ieder moment online komen, ook in het ledengedeelte van de site.

Wat niet hierboven in de vooraankondiging was opgenomen was o.a.:
- Dat we bij Angelo's volledig in de watten werden gelegd met heerlijke koffie met Italiaanse koekjes en andere "koffie specialiteiten", broodjes voor de lunch en een prima poetsdemonstratie waar een aantal zeker tevreden aan terug zullen denken.
- Dat zo'n soort meeting nog zeker wel een keertje terug zal komen op het programma, hopelijk dan met véél meer leden.

Verder was deze dag er één gelijk aan het MB, totaal ontspoort. Maar wel beregezellig! Rond een uurtje of 10:00 was toch het merendeel bij Angelo aanwezig en na een vers gezet bakkie van een heel scala aan Italiaanse koffie soorten gingen de mensen van Angelo's en Riwax (poetsmiddelen) aan de slag op de diverse problemen die leden hadden met hun Bella.
Gebleken is dat Riwax absoluut een aanrader is voor het poetsmiddelen arsenaal wat sommige van ons waarschijnlijk al ergens opgeslagen hebben. Voor echt héél veel is er een oplossing, exterieur en interieru.
Voor Angelo was het zeker geen rustige ochtend met aan keuvelen en koffie drinken en de constante aanvoer van lekkers. De ene na de andere 166 ging de brug op, uitlijnen, hoe zit dit en hoe zit dat, wielen balanceren, uitlijnen met uitleg, banden wisselen, enz. Weinig koffie voor hen! Maar wel een staaltje vakmanschap die toch mening banden "specialist" blijkt te ontberen.
Misschien niet in de buurt voor iedereen maar als Bella dan uitgelijnd moet worden is Angelo's zeker een aanrader!
Na Angelo's met enige omzwervingen via een leuke en mooie dijkenroute op naar Johan zijn stille liefde, de molen Anno :-).
Ondanks de harde wind toch de zeilen half in 2 van de 4 wieken gezet en vervolgens de molen laten draaien. Geweldig om te zien hoeveel peekaa's zo'n molen ontwikkelt! 70m3 per minuut pompt dat ding er door heen. Onwaarschijnlijk veel. En wat je ook vroeg, Johan had overal een antwoord op. Net over het gebruik van de reuzel waren de meningen verdeelt.
Vervolgens vertrokken van bij de molen en naar het restaurant De Heuvel. Hier een goed en lekker buffet genoten al waar de discussie over het reuzelgebruik tot soms felle discussies hebben geleid.
Debatteren tot je pijn in je buik had van het lachen! Tussen 20:45 en 21:15uur hielden we het wel voor gezien en met een heel tevreden gevoel ging één ieder zijns weegs.

Angelo's, Johan, Frans en Yuri, hartelijk dank voor weer een geweldige meeting en een fantastisch dag!

Foto's

06 september 2009 - Toppenrit door de Achterhoek
En ja hoor, het wordt vervelend, het klinkt misschien zo langzamerhand behoorlijk arrogant maar ook deze meeting was weer een heel goeie!
De eerste puzzeltocht is een feit. We tellen de tot puzzeltocht uitgegroeide toertocht in de Achterhoek eerder door Willem006 even niet mee.
Nee, dit was een echte puzzeltocht, we kwamen elkaar veelvuldig tegen, soms leek het een toertocht, maar dat mocht de pret niet drukken.
Ontspannen, zonder tijdsdruk, of je moest het wel heel erg uit de hand laten lopen(?) was de eindtijd toch wel te halen.
Onze Frans had na een uitgebreide training in de ochtend met de heenweg natuurlijk eigen een soort van doping gebruikt. Schorsing was eigenlijk aan de orde, het uit de uitslag nemen was terecht geweest.
Maar als er één ding is wat we al puzzelend hebben geleerd met zijn allen, dan is het toch wel dat als je in de Achterhoek iets organiseert, de organisatie "altijd" gelijk heeft!!!
Tjonge, dat hebben we wat moeten aanhoren zeg.
Maar Hans en Dicky en Arjan en Charlotte, een puike meeting/puzzeltocht met een heel mooie afsluiting bij de Radstake.

Foto's

Zondag 5 juli 2009 - 5 jarige jubileum meeting van de Alfa Romeo 166 Club in Zeeland
Wederom een dag die de boeken in kan als geslaagd. Weer eens anders dan anders,
aankomst, lekker rondhangen, praatje pot e.d. en vervolgens helemaal naar Middelburg
waar een toch niet onaanzienlijk aantal leden besloot om een keer te karten.
Dit kan natuurlijk komen door de kaarten die Marcus220 ter beschikking stelde voor
de DTM op Zandvoort.....?
Een keer geen toertocht, geen kilometers in de auto zitten en rondrijden maar eens
lekker van het Zeeuwse weertje genieten.
Even waren wij (Helma en ik) bang dat de regen zou doorzetten, gelukkig waren de weergoden
met ons en werd het eigenlijk een hele mooie dag om buiten te zijn!
Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij, in ieder geval iedereen die aanwezig was heel hartelijk dank voor die aanwezigheid, zoals bekent, de 166 is het bindmiddel, de mensen, daar gaat het om.
En dat zit, oude(re) of nieuwe(re) leden door elkaar, nog steeds geweldig zo met zijn allen.
Ook iedereen van harte dank voor de prachtige bos bloemen namens Helma en natuurlijk allemaal hartelijk dank voor mijn nieuwe "petje"!!!
Charlotte hartelijk dank voor alle keukenuren en de geweldig taart (zie foto's) en Arjan en Frans eveneens dank voor alle moeite en inzet en de kalenders. Ook namens Yuri en Ido natuurlijk dank hiervoor!

Foto's

 

01 juni 2009

Het Concorso Italiano. Vorig jaar nog het LavAza Viva Italia en daarvoor jaren bekent als Viva Italia.
Helaas liep de organisatie niet zoals verwacht, schrale troost, niet alleen voor onze club ging het hier en daar wat fout.
Gedeelde smart is dan weer halve smart.
Er is genoeg over geschreven en gezegd lijkt me.
Ondanks alles is wat er kon/moest gebeuren ook gebeurd, we hebben pracht weer gehad, konden dan toch nog de baan op uiteindelijk en er was,
wat minder dan voorgaande jaren maar toch, genoeg nog te zien aan moois op en naast de baan.
Alle aanwezigen van de 166 Club weer dank voor jullie aanwezigheid.

Foto's

Zaterdag 18 april 2009 - Alfa Romeo 164 Register meets Alfa Romeo 166 Club
Op zaterdag 18 april was er voor het eerst een meeting gepland tussen bovenvernoemde clubs.
Plaats van handeling, Alfa specialist Usato te Ridderkerk. Aanvang rond 10.30uur, eind rond 15.30uur.
Hele leuke dag, flinke opkomst, zeker van ons clubje en ook met een zalig Italiaans weertje.
Tussen de middag een lekker soepje en broodjes die namens het 164 Register en de SCARB werden aangeboden.
Lijkt me voor een herhaling vatbaar!

Foto's

18 januari 2009 -- Nieuwjaarsreceptie

Uiteindelijk, na de eerste opzet te moeten hebben laten varen, zijn we met
een plan 2 aan de slag gegaan. Hierbij wel even opmerken dat vooral de
organisatie, Jos234, naadloos overschakelde en met een compleet nieuw
programma op de proppen kwam in een paar uur tijd.
Dus op zondag 18 januari in niet zo'n groot aantal naar Limburg.
Aan de A2 voorbij Nederweert verzamelen bij het AC restaurant.
Rijtje 166's met een 145 van Erik erbij, die had problemen met de 166 jammer genoeg.
Maar wel een reden dat wanneer die Bella het weer doet, de volgende meeting daarvan het bewijs te komen showen!
Vanaf het AC restaurant naar Roermond. Naar het Outlet-Centre aldaar.
Tja, winkels, winkels en nog eens winkels, merkartikelen met flinke kortingen dus de Nieuwjaarstoelage werd uitgegeven. Net geen einde crisis zeg.....
Vanaf het Outlet-Centre naar Linne.
Hier bij sportcafé Fit & Fun een gastvrij onthaal, nagelverzorging van diverse mensen, handverzorging, boogschieten en veel, heel veel lol en plezier en bijpraten.
Buikpijn van het lachen zo af en toe. De regen van het Outlet-Centre was snel vergeten.
In het sportcafé ook rond een uur of 5 een heerlijk Italiaans buffet wat werd voorgetoverd. Dat was nog een keer smullen op de koop toe.
Voor zover na te gaan voor alle aanwezigen een leuke en zeker gezellige dag, eens heel wat anders en dat was te merken.
De 166 bracht ons gelukkig allemaal zonder morren op de plaats van bestemming, reed ons allen ook heen en weer, waar we maar wilden gaan en daarna is iedereen voor zover ik weet, ook weer probleemloos thuis gekomen. Op een gevalletje waterschade na dan....maar dat was in huis, niet in Bella.
Bella is dus niet rancuneus....ze hoeft niet persé het middelpunt van de belangstelling te zijn.
Als vervoersmiddel alleen is ook voldoende. Maar das geen nieuws natuurlijk.

Jos en Marij, hartelijk dank voor deze geweldige dag, de Limburgse gastvrijheid en een fantastische meeting om op terug te kijken. Dat kan ook in het fotoalbum.

Foto's

 

NAAR BOVEN