naar Alfa Romeo NL
 

  HISTORIE
  REGLEMENT
  NIEUWS
  LEDENLIJST
  MESSAGE BOARD
  CLUBLEDEN inloggen
 
  MEETINGS
        2011
        2010
        2009
        2008
        2007
        2006
        FOTOALBUMS
 
  BROCHURE
  FOTO-VIDEO
  IN DE MEDIA
 
  JAAP'S COLUMN
  MERCHANDISING
  ONTSPANNING
 
  AANKOOP TIPS
  LID WORDEN
 
  CONTACT
  GASTENBOEK
  LINKS

home

 

Meetings 2007

27 oktober 2007 -- Poetsmeeting te Dronten!
En het was weer zo'n super gezellige meeting hoor! Even zoeken naar de juiste locatie maar dat werd snel duidelijk toen er bekende "neusjes" in beeld kwamen. En vervolgens Elroy de hand schudden en zien hoe hij de ene na de andere 166 aan de binnenzijde reinigde. Neem dan nog een ontvangst met koffie, een lunch die er goed inging, kortom, voor herhaling vatbaar. Zeker toen de foto sessie nog een keer uitgebreid werd dankzij de hulp van de overbuurman....echt een sublieme meeting weer. En buitenom interieur reinigen werden trekhaken gewisseld, Xenon ingebouwd en 166's voorzien van club kentekenplaathouders.
Ook de sector "niet 166's" werd weer goed vertegenwoordigd, Pieter met de Brera en Hans Saxo waren weer van de partij.
Elroy en echtgenote, heel hartelijk dank voor deze prima dag!

Foto's

Zaterdag 15 september 2007
Achterhoek meeting, toerrit en nog even bij "The Gallery" langs.
Tja, na veel en zeer zorgvuldig voorbereidend werk was het dan eindelijk zover om naar Borculo af te reizen voor "de Achterhoek meet".
Na de gezellig ontvangst met afwijkende parkeergelegenheid, koffie met likeurtje en een heerlijk stuk appelgebak vertrokken we voor toerrit deel 1. Het gaat natuurlijk te ver om hier een reisverslag van alle 3 de groepen te plaatsen maar de Achterhoek was tot in de uithoeken bezet door ronddolende Alfa 166's en hun rondspiedende chauffeurs (waar is de rest nou?)
Zoals gepland waren we net voor vieren bij the Gallery. Deze uitloop kwam hoofdzakelijk door wegopbrekingen, wielertochten, rampenoefeningen en noem maar op. Toch knap dat we uiteindelijk bij the Gallery elkaar weer troffen en hulde aan de mensen die hier bijna een uur hebben staan wachten voor er enig teken van leven van de overige leden kwam.
Vanaf the Gallery richting Erve Brooks voor een zalige pannenkoek. Heerlijk die Saks!
Dat het tijdschema wat in de war liep en dat we iedere keer vrij snel in kleine stukje uiteen vielen heeft volgens mij alleen maar voor meer lol en gein gezorgd. Duidelijk is dat hierdoor veel meer van de Achterhoek op de foto gezet zal zijn dan wanneer we allemaal dezelfde route hadden gereden!
Geweldige dag, prima ontvangst, veel gelachen en genoten, heerlijk gegeten, gerend bij the Gallery om voor sluitingstijd buiten te komen.....Willem, ik kijk al uit naar de volgende....neem ik alleen ook de Duitsland navigatie cd mee :-)
Iedereen, met name Willem natuurlijk, hartelijk dank voor zijn/haar bijdrage aan deze fantastische dag. Wat mij betreft doen we er nog eentje. Alleen dan is die Saxo ingeruild voor een super snelle 166 Hans! Zonder problemen!!
Tot de volgende meet!
Foto's

Zondag 5 augustus 2007
A.L.A.R.M. Silverdome meeting Zoetermeer.
Zonovergoten, zeg maar gerust warm, flinke opkomst (ruim 60 auto's als ik het goed hoorde) en een locatie die absoluut ruimte biedt voor nog veel meer Alfa Romeo!
Dus voor diegene die toch wel een beetje meeting gek zijn, volgend jaar hopelijk weer! Bas147...gewoon op het forum zetten deze bijeenkomst! Heeft de Randstad ook zijn jaarlijkse happening!
Foto's

Maandag 28 mei 2007
Viva Italia Assen.
Jammer, jammer, jammer.....dat Hollandse weer hé....jammer. Regen :-( Jammer....MAAR!!!
Toch een hele geslaagde dag met een niet onopgemerkt gebleven opkomst v.w.b. het ledenaantal wat kwam kijken op de paddock! Ook een lid wat elders stond met zijn Brera (Pieter051). Toch leuk om elders ook reclame gemaakt te zien worden!
Het grootste aantal aanwezigen wat ik heb geteld was 19 166's. Maar ja, al vroeg moesten we naar het perscentrum en toch ook al weer snel daarna het circuit op. Wat mij betreft een aanrader hoor!
De eerste foto's staan reeds geplaatst, mocht je nog foto's hebben, stuur ze in en ze gaan ook het album in!
Iedereen bedankt voor deze toch wel weer bijzondere en zeer geslaagde dag!
Hopelijk nou volgend jaar echt een keer heel de dag een lekker temperatuurtje en droog. Hoewel dat nat met de Ferrari demo's ook wel voor leuke momenten zorgde!
Foto's

Zaterdag 19 mei 2007
Italiadag in Oostburg te Zeeuws-Vlaanderen.
Een geslaagde dag met over alle Alfa clubs bekeken een goede opkomst. Zeker gezien dit de eerste keer was dat dit evenement georganiseerd was.
Mooi weer, gezellige stad, lekkere hapjes en een goede ontvangst bij Jimmy in de zaak met een bak koffie en rond de middag een lunchpakket.
Een ieder die met de organisatie bezig is geweest en die aanwezig was deze dag hartelijk dank voor alles!
En ben je een keer in Oostburg of omgeving, broodje halen met espresso of cappuccino bij Jimmy in de zaak, Nicas, midden in het centrum!
Foto's

Zondag 28 januari 2007
Nieuwjaarsreceptie

Aan al het goede komt een eind zeggen we wel eens....nou, dat gaat ook op voor de eerste nieuwjaarsreceptie van de Alfa Romeo 166 Club! Gezellig, lekker ff bijkletsen, mensen die komen en gaan en zodoende kwamen op het hoogtepunt toch op een totaal van 11 leden die de moeite hadden genomen om zich te melden voor deze receptie/meeting.
Marcel018, hartstikke bedankt voor de organisatie! Han031, bedankt voor de snelle foto's!
Tot een volgende keer allemaal!
Foto's

NAAR BOVEN