naar Alfa Romeo NL
 

  HISTORIE
  REGLEMENT
  NIEUWS
  LEDENLIJST
  MESSAGE BOARD
  CLUBLEDEN inloggen
 
  MEETINGS
        2011
        2010
        2009
        2008
        2007
        2006
        FOTOALBUMS
 
  BROCHURE
  FOTO-VIDEO
  IN DE MEDIA
 
  JAAP'S COLUMN
  MERCHANDISING
  ONTSPANNING
 
  AANKOOP TIPS
  LID WORDEN
 
  CONTACT
  GASTENBOEK
  LINKS

home

 

Meetings 2006

21 mei Alfa Brouwerij
Op 21 mei was de Alfa Romeo 166 Club te gast bij de Alfa Romeo Friends Limburgia. Een zeer geslaagde meeting en prima verzorgd door de ARFL. Ontvangst bij het MVV stadion in Maastricht, daarna een prachtig stuk toertocht via de Mergellandroute en vervolgens naar de Alfa Bier Brouwerij.
Een hele leuke en fijne, mooie dag waar voor dank aan de organisatie die geheel lag in de handen van de Alfa Romeo Friends Limburgia. Voor foto's zie ons eigen fotoalbum en/of het fotoalbum van de ARFL.
Limburgers: Bedankt! En wie weet tot ziens!

05 juni Viva Italia Assen (Pinkstermaandag)
Komt met velen eindigde de oproep die hier tot voor kort stond. En dat deden we!!
Volgens mij waren de beelden van zoveel 166's op zo'n klein stukje Hollands asfalt behoorlijk uniek!
Jammer dat het weer net als vorig jaar wat tegen viel, soms was het gewoon koud maar vooruit, met al dat Italiaans schoons op de baan en de paddock was het toch best weer verwarmend om op Assen te zijn! En natuurlijk hebben we allemaal genoten van het eerste deel van de thuisreis bij het vertrek vanaf het circuit. Daar was weer flink wat belangstelling voor dat Italiaans schoons!
Iedereen bij deze hartelijk dank voor de aanwezigheid en hopelijk verviervoudigen we de opkomst volgend jaar weer!? Zou helemaal te gek zijn!
Foto's staan op de meetingpagina. Als er nog foto's zijn die je erbij wilt hebben, stuur ze op (voor leden natuurlijk!)
Nogmaals, allemaal bedankt voor jullie aanwezigheid.

30 September 2006
naar website garage Melse

De foto's hier laten we nog even staan maar daags na de meeting denk ik dat we mogen stellen dat de "Grote Zeeland meeting 2006" een hoog slagingspercentage had. Fantastische opkomst, gemoedelijke sfeer, introductie van de nieuwe Spider (dank aan garage Melse hiervoor en Alfa Romeo Nederland) een prima ochtendprogramma bij Melse een een prima lunch, hopelijk een mooie toerrit door het Zeeuwse landschap en een afsluiting bij 't Klokuus met een barbecue. Al met al een heerlijke dag, mede dankzij het fantastische weer. 30 september en je loopt in je T-shirt bij de Deltawerken.....hoezo "Global warming" geen succes?
Dank gaat uit naar de Squadra Zeelanda die het overgrote deel van de organisatie voor haar kiezen kreeg. En dit geweldig heeft georganiseerd. Speciaal wil ik Marco even in het zonnetje zetten omtrent de organisatie maar de rest van het bestuur wil ik hiermee geen onrecht aan doen.
Squadra Zeelanda bedankt!


En natuurlijk dank aan alle leden van de Alfa Romeo 166 Club die deze dag wilden ondergaan. Fantastisch om te zien dat er nog ze velen de moeite nemen om naar het centraal gelegen Zeeland te komen. Jammer voor de mensen die hebben moeten afhaken....geheel onvrijwillig. We denken aan jullie (mag ik jongens zeggen?) heren! Hopelijk een volgende keer meer succes en minder pech.
Ik ga ervan uit dat we elkaar in grote getale nog meer zullen treffen. Fantastisch zicht al die 166's tussen de enorme variatie aan Alfa's van de Squadra.
Wie foto's heeft die plaatsingsrijp zijn kan ze opsturen hoor! Ik hoop zo snel mogelijk een enorm album aan te maken.
Nogmaals dank aan iedereen die aanwezig was en op die manier al een fantastische dag ervan wist te maken!
Ciao en Cuore Sportivo!


Tuning meeting met Squadra Tuning
Geslaagde meeting die, na wat laptop opstart problemen en humor, pas goed op gang kwam.
In een heerlijk ontspannen sfeer heeft Stephan een beetje een kijkje in het tuning keukentje gegeven. Door de niet te grote opkomst was het een leerzame meeting waarbij met name de 2.4 van Alrik een uiteindelijke "opknapbeurt" mocht ondergaan doordat Stephan zijn gegevens bij Alrik in de chip had gezet! Auto was niet zo zeer sneller of zo maar liep veel soepeler en pakte veel beter op.
Na een verlate lunch ging een ieder huiswaarts, sommige met een kratje Alfa.....don't drink and drive!
Foto's in het meeting album.
Stephan en echtgenote (sri, ik weet je naam ff niet), hartelijk dank voor jullie medewerking!

NAAR BOVEN